Solicitați eliberarea unei adeverințe care atestă statutul de membru SLI Bihor pentru a beneficia de reduceri la partenerii noștri comerciali. (Nu este valabilă pentru Asigurările Generali)

Pentru a facilita procesul de obținere a adeverințelor pentru membrii SLI BIHOR, am implementat un sistem automatizat pentru Laboratoarele Synevo, Clinica Sante și Magazin Selgros. Nu mai este necesar să completați un formular și să așteptați răspunsul de la SLI BIHOR. Procesul de emitere a adeverinței se va realiza automat pentru membrii SLI BIHOR care accesează tabul dedicat Laboratoarelor Synevo, Clinicii Sante și Magazinului Selgros. Vă rugăm să urmați cu atenție instrucțiunile din formularul respectiv pentru a finaliza procesul cu succes.

În schimb, pentru Magazinele LENSA, va fi necesar să completați formularul disponibil în tabul dedicat Magazinele LENSA și să așteptați confirmarea din partea SLI BIHOR. Urmați cu atenție pașii indicați în formular pentru a asigura procesarea cererii dvs. În acest mod, ne asigurăm că toate solicitările sunt gestionate eficient și că membrii noștri beneficiază de suportul necesar în obținerea adeverințelor dorite.

Important: Adeverința are o valabilitate de 30 de zile de la data emiterii.

Laboratoarele Synevo, Clinica Sante și Magazin Selgros


Pentru a completa corect formularul din tabul Laboratoarele Synevo, Clinica Sante și Magazin Selgros, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

Numele și prenumele: Introduceți numele și prenumele dvs. complet, respectând structura și ortografia corectă. De exemplu: “POPESCU ȘTEFANIA-CĂTĂLINA”. Asigurați-vă că folosiți majuscule și diacriticele corespunzătoare limbii române.

CNP: Completați câmpul destinat Codului Numeric Personal. Acesta este un element esențial pentru identificarea dvs. unică în baza de date și pentru procesarea corectă a adeverinței.

În cazul în care sistemul nu reușește să vă identifice după prima încercare, încercați să reintroduceți numele și prenumele fără diacritice. Unele sisteme pot avea dificultăți în procesarea caracterelor speciale.

După finalizarea corectă a formularului, va apărea automat un mesaj care vă va informa că adeverința dvs. este gata de descărcare. Salvați fișierul pe dispozitivul dvs. și utilizați adeverința obținută la partenerii comerciali specificați: Laboratoarele Synevo, Clinica Sante și Magazin Selgros.

Acest proces simplificat vă permite să obțineți rapid și eficient adeverința necesară, asigurându-vă accesul la serviciile partenerilor noștri fără întârzieri suplimentare.

Magazine LENSA

Vă rugăm să precizați în ce lună veți merge la magazinele LENSA, deoarece în fiecare lună există un alt cod de reducere. Facem mențiunea că în luna martie reducerea este de 25%, iar în luna aprilie este de 20%. Recomandarea este să sunați la aceste magazine și să vă faceți o programare astfel încât să știți pe ce lună solicitați eliberarea adeverinței.

Important:pentru a obține despăgubire de la firma asiguratoare privind achiziția de ochelari de vedere trebuie să aveți scrisoare medicală parafată și semnată de către un medic oftamolog (magazinele Lensa au doar optometrist). Se poate să aveți consultul oftamologic efectuat de către un medic oftamolog iar pe baza prescripției și scrisorii medicale eliberate de către acesta să achiziționați ochelari de vedere din magazinele Lensa.

Cerere Eliberare Adeverinta Membru SLI Bihor
Ex: Popescu Ion
Codul numeric personal al solicitantului.
Adresa de email va fi folosită pentru comunicarea cu SLI Bihor și trimiterea situațiilor.
Alegeți unitatea de învățământ
Descrieți unde intenționați să folosiți adeverința.